menu, Chefs table & Torsdags menu

menu

Snack

Crustade – Bakskuld – Porre

Stenbiderrogn – Puri – Citron

Tun – Persillerod – Wasabi

Crumpet – Æggeblomme – Trøffel.

Det salte

Kammusling – Carpaccio – Jordskokker

Rømø østers – Purløg – Rogn

Hummer – Krabbebisque – Vinter squash

Oscietra caviar – Kastanje – Macadamianød

Jomfruhummer – Syltede ramsløg – Svampe consommé

Havtaske – Brunet smør – Blomkål

Det søde

Stikkelsbær – Tykmælk – Bavaroise

Darjeeling – Yuzo – Abrikos

Mandarin – Berliner – Morgenfrue

Kvæde – Grøn matcha – Hvid chokolade

 

MENU 1900 

Vinmenu Et 1300 

Alkoholfri drikkemenu 600

Vinmenu To. Eksklusive vine i fokus 2600



CHEFS TABLE

Oplev en aften ved chefs table lige foran vores køkken.
Vi har mulighed for to CHEFS TABLES pr aften.

*

Aften starter med Champagne og fire sæson snacks.

Efterfølgende MENU med inkluderet vinmenu.
Under middagen tages du med i vores vinkælder til en eksklusiv caviar smagning og et glas udvalgt champagne.

Aften afsluttes med kaffe/sødt

CHEFS TABLE 4500


Torsdage på Gastromé

Torsdage har du mulighed for en tilpasset menu med 3 snacks og 5 serveringer.

Snack

Crustade – Bakskuld – Porre

Stenbiderrogn – Puri – Citron

Tun – Persillerod – Wasabi

Det salte

Kammusling – Carpaccio – Jordskokker

Rømø østers – Purløg – Rogn

Hummer – Krabbebisque – Vinter squash

Havtaske – Brunet smør – Blomkål

Det søde

Stikkelsbær – Tykmælk – Bavaroise

Torsdags menu 990 

Vinmenu 700 

Alkoholfri drikkemenu 500




CHEFS TABLE

CHEFS TABLE

Signature