menu
Snacks
Friskost – Mandel – Peberfrugt
Krustade – Jomfruhummer – Kammusling Rogn
Puri – Krabbe – Citron Confit
Svinebryst fra Troldgaarden – Rosmarin – Ramsløgskapers
*
Det salte
Kammusling – Citronmelisse – Hyldeblomst
Østers – Rogn – Beurre Blanc
Hummer – Krabbebisque – Vinter squash
Oscietra Caviar – Æble – Ærter
Hvide Asparges – Skorzonerrod – Pekannød
Kalvebrissel – Grønne Asparges – Gammel Knas
Vagtel – Ramsløg – Pindsvinepigsvamp
Det søde
Rabarber – Basilikum – Skovmærke
Stikkelsbær – Malt – Vanilje
Miso – Brunet Smør – Fermenteret Hvidløg
Jordskokke – Boghvede – Balsamisk Eddike
MENU 1900
Vinmenu Et 1300
Alkoholfri drikkemenu 600
Vinmenu To. Eksklusive vine i fokus 2600
CHEFS TABLE
Oplev en aften ved chefs table lige foran vores køkken.
Vi har mulighed for to CHEFS TABLES pr aften.
*
Aften starter med Champagne og fire sæson snacks.
Efterfølgende MENU med inkluderet vinmenu.
Under middagen tages du med i vores vinkælder til en eksklusiv caviar smagning og et glas udvalgt champagne.
Aften afsluttes med kaffe/sødt
CHEFS TABLE 4500
Torsdagen på Gastromé
Torsdage har du mulighed for en tilpasset menu med 3 snacks og 5 serveringer
Snacks
Krustade – Jomfruhummer – Kammusling Rogn
Puri – Krabbe – Citron Confit
Svinebryst fra Troldgaarden – Rosmarin – Ramsløgskapers
*
Det salte
Kammusling – Citronmelisse – Hyldeblomst
Hvide Asparges – Skorzonerrod – Pekannød
Kalvebrissel – Grønne Asparges – Gammel Knas
Vagtel – Ramsløg – Pindsvinepigsvamp
Det søde
Rabarber – Basilikum – Skovmærke