menu & Chefs table

menu

Gastromé snack serveringer
*

Hummer – Crustade – Søpindsvin
Krabbe – Puri – Citron confit
Okse – Pastinak – Blomsterkarse
Andeparafait – Mocca – Kirsebær
Torskekæbe – Kål – Miso
Vagtelæg – Crumpet – Trøffel

Østers med fermenteret asparges og bronzefennikel
Vinmenu Et´eller To´
*

Kammusling fra Frøya med tomat dashs
Vinmenu Et´eller To´
*

Havtaske med pære fra haven og vanilje
Vinmenu Et´eller To´
*

Oscietra caviar med kartoffel og æggeblomme
Vinmenu Et´eller To´
*
Kalvetunge med selleri og ramsløgkapers
Vinmenu Et´eller To´
*

Vagtel med jordskokker og morkel
Vinmenu Et´eller To´
*
Chokolade – Kartoffel – Rug
Choux – citron – marengs
Rødbede – solbær – Lakrids
Vinmenu Et´eller To´

Honning fra ´the garden´med vaffel og bipollen
Kanelbrød – kardemomme – sukker
Armeriddere – kaffe – valnød
Kaffe / Cocktail

MENU 1900 

Vinmenu Et 1300 

Alkoholfri drikkemenu 600

Vinmenu To. Eksklusive vine i fokus 2600



CHEFS TABLE

Oplev en aften ved chefs table lige foran vores køkken.
Vi har mulighed for to CHEFS TABLES pr aften.

*

Aften starter med Champagne og seks sæson snacks.

Efterfølgende MENU med inkluderet vinmenu.
Under middagen tages du med i vores vinkælder til en eksklusiv caviar og champagne smagning.

Aften afsluttes med kaffe/sødt og Gastromés kaffe cocktail.

CHEFS TABLE 4500


Signature