menu
Snack
Crustade – Bakskuld – Porre
Stenbiderrogn – Puri – Citron
Tun – Persillerod – Wasabi
Crumpet – Æggeblomme – Trøffel.
Det salte
Kammusling – Carpaccio – Jordskokker
Rømø østers – Purløg – Rogn
Hummer – Krabbebisque – Vinter squash
Oscietra caviar – Kastanje – Macadamianød
Jomfruhummer – Syltede ramsløg – Svampe consommé
Havtaske – Brunet smør – Blomkål
Det søde
Stikkelsbær – Tykmælk – Bavaroise
Darjeeling – Yuzo – Abrikos
Mandarin – Berliner – Morgenfrue
Kvæde – Grøn matcha – Hvid chokolade
MENU 1900
Vinmenu Et 1300
Alkoholfri drikkemenu 600
Vinmenu To. Eksklusive vine i fokus 2600
CHEFS TABLE
Oplev en aften ved chefs table lige foran vores køkken.
Vi har mulighed for to CHEFS TABLES pr aften.
*
Aften starter med Champagne og fire sæson snacks.
Efterfølgende MENU med inkluderet vinmenu.
Under middagen tages du med i vores vinkælder til en eksklusiv caviar smagning og et glas udvalgt champagne.
Aften afsluttes med kaffe/sødt
CHEFS TABLE 4500
Torsdage på Gastromé
Torsdage har du mulighed for en tilpasset menu med 3 snacks og 5 serveringer.
Snack
Crustade – Bakskuld – Porre
Stenbiderrogn – Puri – Citron
Tun – Persillerod – Wasabi
Det salte
Kammusling – Carpaccio – Jordskokker
Rømø østers – Purløg – Rogn
Hummer – Krabbebisque – Vinter squash
Havtaske – Brunet smør – Blomkål
Det søde
Stikkelsbær – Tykmælk – Bavaroise