menu
Snacks
Kantareller – Søde skalotter – Crustade
Hummer – Airbread – Citron confit
Bøgehatte – Brændnælder – Aubergine
Vagtel – Pistacienød – Madagaskar peber
*
Det salte
Kammusling fra Frøya – Forkullet fløde – Kastanjer
Ørred fra Vejle Ådal – Muslinger – Milde porre
Jomfruhummer – Hokkaido græskar – Piment sauce
Okse – Knoldselleri – Trøffel
Glacerede gule beder – Bukkehorn – Gedehjerte
Skovdue – Bagte jordskokker – Brombær
Det søde
Darjeeling – Fersken – Iste
Butternut græskar – Græskarkærner – Soya karamel
Financiere – Norske blåbær – Lavendel grenache
Abrikos – Sort sesam – Vanilje
MENU 2200
Vinmenu Et 1600
Alkoholfri drikkemenu 1100
Vinmenu To. Eksklusive vine i fokus 3000
Tilvælg Caviar & Krug servering 1200
CHEFS TABLE
Oplev en aften ved chefs table lige foran vores køkken.
*
Aften starter med Champagne og fire sæson snacks efterfulgt af vores årstids servering med Limfjords østers – Agurk – Wasabi
MENU samt vinmenu og vores Signature Caviar & Krug servering 2025 i vinkælderen.
Aften afsluttes med kaffe/sødt
CHEFS TABLE 5000
Torsdagen på Gastromé
Torsdage har du mulighed for en tilpasset menu med 3 snacks og 5 serveringer
Snacks
Kantareller – Søde skalotter – Crustade
Hummer – Airbread – Citron confit
Bøgehatte – Brændnælder – Aubergine
*
Det salte
Limfjords østers – Agurk – Wasabi
Ørred fra Vejle Ådal – Muslinger – Milde porre
Glacerede gule beder – Bukkehorn – Gedehjerte
Skovdue – Bagte jordskokker – Brombær
Det søde
Butternut græskar – Græskarkærner – Soya karamel