menu, Chefs table & Tasting menu

menu

Snacks

Friskost – Mandel – Peberfrugt

Krustade – Jomfruhummer – Kammusling Rogn

Puri – Krabbe – Citron Confit

Svinebryst fra Troldgaarden – Rosmarin – Ramsløgskapers

*

Det salte

Kammusling – Citronmelisse – Hyldeblomst

Østers – Rogn – Beurre Blanc

Hummer – Krabbebisque – Vinter squash

Oscietra Caviar – Æble – Ærter

Hvide Asparges – Skorzonerrod – Pekannød

Kalvebrissel – Grønne Asparges – Gammel Knas 

Vagtel – Ramsløg – Pindsvinepigsvamp

*

Det søde

Rabarber – Basilikum – Skovmærke

Stikkelsbær – Malt – Vanilje

Miso – Brunet Smør – Fermenteret Hvidløg

Jordskokke – Boghvede – Balsamisk Eddike

 

MENU 1900 

Vinmenu Et 1300 

Alkoholfri drikkemenu 600

Vinmenu To. Eksklusive vine i fokus 2600



CHEFS TABLE

Oplev en aften ved chefs table lige foran vores køkken.
Vi har mulighed for to CHEFS TABLES pr aften.

*

Aften starter med Champagne og fire sæson snacks.

Efterfølgende MENU med inkluderet vinmenu.
Under middagen tages du med i vores vinkælder til en eksklusiv caviar smagning og et glas udvalgt champagne.

Aften afsluttes med kaffe/sødt

CHEFS TABLE 4500


Torsdagen på Gastromé

Torsdage har du mulighed for en tilpasset menu med 3 snacks og 5 serveringer

Snacks

Krustade – Jomfruhummer – Kammusling Rogn

Puri – Krabbe – Citron Confit

Svinebryst fra Troldgaarden – Rosmarin – Ramsløgskapers

*

Det salte

Kammusling – Citronmelisse – Hyldeblomst

Hvide Asparges – Skorzonerrod – Pekannød

Kalvebrissel – Grønne Asparges – Gammel Knas 

Vagtel – Ramsløg – Pindsvinepigsvamp

*

Det søde

Rabarber – Basilikum – Skovmærke

 

Torsdags menu 990 

Vinmenu 700 

Alkoholfri drikkemenu 500




CHEFS TABLE

CHEFS TABLE

Signature