menu & Chefs table

menu

Gastromé snack serveringer
*
Islandske stenbidderrogn – Puri – Purløg
Tomat – Peberfrugt – Friskost
Æble – Makrel – Kamille
`
Grønne asparges – Estragon – Taco
Torsk – Kål – Miso
Crumpet – Vagtelæg – Trøffel

Østers med fermenteret asparges og bronzefennikel
Vinmenu Et´eller To´
*

Rødtunge – Broccoli – Peberrod
Vinmenu Et´eller To´
*

Ocietra caviar – Nye kartofler – Æggeblomme
Vinmenu Et´eller To´
*

Havtaske – Knoldselleri – Syltede pære
Vinmenu Et´eller To´
*
Lammefilet – Gule beder – Blåmuslinger
Vinmenu Et´eller To´
*

Rielette – Consomme – Citronmelisse
Vinmenu Et´eller To´
*
Rabarber – Yougurt – Rosenblomst
Yuzu ice tea – Darjeeling is
Choux – Fersken – Skovmærke
Vinmenu Et´eller To´

Rødbede – Solbær – Lakrids
Jordbær – Basilikum – Sort peber
Havtorn – Berliner – Curd
Kaffe

MENU 1900 

Vinmenu Et 1300 

Alkoholfri drikkemenu 600

Vinmenu To. Eksklusive vine i fokus 2600



CHEFS TABLE

Oplev en aften ved chefs table lige foran vores køkken.
Vi har mulighed for to CHEFS TABLES pr aften.

*

Aften starter med Champagne og seks sæson snacks.

Efterfølgende MENU med inkluderet vinmenu.
Under middagen tages du med i vores vinkælder til en eksklusiv caviar smagning og et glas udvalgt champagne.

Aften afsluttes med kaffe/sødt

CHEFS TABLE 4500


Havets menu om Torsdagen

Torsdage på Gastromé kan du opleve en eksklusiv fiske og skaldyrsmenu.

*

Aften starter med fire sæson snacks.

Efterfølgende fisk og skaldyrs MENU med 5. serveringer fra havet omkring os.

 

Muligt at tilvælge et glas champagne og 5 matchende vine 

Havets menu 900

Vinmenu 700

Signature