Menu & Signature

Velkommen til Gastromé og `The garden´

Vores MENU og SIGNATURE bestræber sig på at føre dig gennem årstiden set med vores gastronomiske øjne.
Vi ønsker at tage dig på en rejse gennem havet, skoven og vores eget landbrug ´Gastromé The Garden´, som er vores kilde til inspiration. `The Garden´, belliggende blot 8 km fra restauranten, er vores drøm om at dyrke og producere direkte til os selv. Samtidig er `The Garden´vores måde at tage et socialt ansvar. Gennem vores samarbejde med Kofoedsskole og Aarhus Kommune aktiverer vi her mennesker, der ligesom os selv og vores afgrøder, også har behov for et sted at gro.

På Gastromé har vi gennem årene opbygget en samling af vine, som vi er stolte af. De ligger nu klar til dig i vores vinkælder, hvor du kan på opdagelse og lade dig inspirere. Eller lad en af vores sommeliere forføre dig gennem aftenen. Vores Vinmenu l er sammensat ud fra vores ønske om at lave det perfekte match mellem mad og vin. Vores Vinmenu ll er for dig, som har et ønske om at få en helt særlig oplevelse, hvor vinen er i absolut fokus.

Velkommen til dit nye men velkendte Gastromé

William & Søren

LILLE Menu

Crustade – Hvide asparges – Pecannød
Stenbidderrogn – Puri – Citron 
Aubergine – Boghvede – Tomat.

Crumpet – Kalvetatar – Trøffel
Havgus – Ærter – Æggeblomme
Taco – Grønne asparges – Estragon

Helleflynder – Agurk – Syrnet fløde 
Havtaske – Søsalat – Strandkrabbe
Lammefilet – Karry – Gul bede
Lammeskank – Kål – Fermenteret hvidløg

Rabarber – Jasmin – Citronverbena
Canelé – Stikkelsbær – Curd
Choux – Rød grød – Fløde

 

Muligt tilvalg til LILLE MENU
Gastromé signature ret med Caviar – Karameliserede løg og årgangs balsamico.
325,-

LILLE MENU 1100 | LILLE MENU med vinmenu I 1700 | MENU med vinmenu II 2700 / MENU med alkoholfri menu 1400
LILLE MENU serveres kun Onsdag og Torsdag - Aperitif og kaffe er ikke inkluderet.

Menu

Crustade – Hvide asparges – Pecannød
Stenbidderrogn – Puri – Citron 
Aubergine – Boghvede – Tomat.

Crumpet – Kalvetatar – Trøffel
Havgus – Ærter – Æggeblomme
Taco – Grønne asparges – Estragon

Helleflynder – Agurk – Syrnet Fløde
Artiskok – Kamille – Matcha
Jomfruhummer – Rødbede – Piment
Havtaske – Søsalat – Strandkrabbe
Lammefilet – Karry – Gul bede
Lammeskank – Kål – Fermenteret hvidløg

Rabarber – Jasmin – Citronverbena
Canelé – Stikkelsbær – Curd
Arme riddere – Kaffe – Trøffel

Darjeeling – Yuzo – Youghurt
Choux – Rød grød – Fløde
Vaffel – Pistacie – Madagascar peber

 

Muligt tilvalg til MENU
Gastromé signature ret med Caviar – Karameliserede løg og årgangs balsamico.
325,-

MENU 1600,- | MENU med vinmenu I 2700,- | MENU med vinmenu II 3700,-/ MENU med alkoholfri menu 2200,-
Aperitif og kaffe er ikke inkluderet.

Signature