menu
Gastromé snack serveringer
*
Islandske stenbidderrogn – Puri – Purløg
Tomat – Peberfrugt – Friskost
Æble – Makrel – Kamille
`
Grønne asparges – Estragon – Taco
Torsk – Kål – Miso
Crumpet – Vagtelæg – Trøffel
Østers med fermenteret asparges og bronzefennikel
Vinmenu Et´eller To´
*
Rødtunge – Broccoli – Peberrod
Vinmenu Et´eller To´
*
Ocietra caviar – Nye kartofler – Æggeblomme
Vinmenu Et´eller To´
*
Havtaske – Knoldselleri – Syltede pære
Vinmenu Et´eller To´
*
Lammefilet – Gule beder – Blåmuslinger
Vinmenu Et´eller To´
*
Rielette – Consomme – Citronmelisse
Vinmenu Et´eller To´
*
Rabarber – Yougurt – Rosenblomst
Yuzu ice tea – Darjeeling is
Choux – Fersken – Skovmærke
Vinmenu Et´eller To´
Rødbede – Solbær – Lakrids
Jordbær – Basilikum – Sort peber
Havtorn – Berliner – Curd
Kaffe
MENU 1900
Vinmenu Et 1300
Alkoholfri drikkemenu 600
Vinmenu To. Eksklusive vine i fokus 2600
CHEFS TABLE
Oplev en aften ved chefs table lige foran vores køkken.
Vi har mulighed for to CHEFS TABLES pr aften.
*
Aften starter med Champagne og seks sæson snacks.
Efterfølgende MENU med inkluderet vinmenu.
Under middagen tages du med i vores vinkælder til en eksklusiv caviar smagning og et glas udvalgt champagne.
Aften afsluttes med kaffe/sødt
CHEFS TABLE 4500
Havets menu om Torsdagen
Torsdage på Gastromé kan du opleve en eksklusiv fiske og skaldyrsmenu.
*
Aften starter med fire sæson snacks.
Efterfølgende fisk og skaldyrs MENU med 5. serveringer fra havet omkring os.
Muligt at tilvælge et glas champagne og 5 matchende vine