menu - Chefs table

menu

Snacks

Kantareller – Søde skalotter – Crustade

Hummer – Airbread – Citron confit

Bøgehatte – Brændnælder – Aubergine

Vagtel – Pistacienød – Madagaskar peber

*

Det salte

Kammusling fra Frøya – Forkullet fløde – Kastanjer

Ørred fra Vejle Ådal – Muslinger – Milde porre

Jomfruhummer – Hokkaido græskar – Piment sauce

Okse – Knoldselleri – Trøffel

Glacerede gule beder – Bukkehorn – Gedehjerte

Skovdue – Bagte jordskokker – Brombær

*

Det søde

Darjeeling – Fersken – Iste

Butternut græskar – Græskarkærner – Soya karamel

Financiere – Norske blåbær – Lavendel grenache

Abrikos – Sort sesam – Vanilje

 

MENU 2200 

Vinmenu Et 1600 

Alkoholfri drikkemenu 1100

Vinmenu To. Eksklusive vine i fokus 3000

Tilvælg Caviar & Krug servering 1200

CHEFS TABLE

Oplev en aften ved chefs table lige foran vores køkken.

*

Aften starter med Champagne og fire sæson snacks efterfulgt af vores årstids servering med Limfjords østers – Agurk – Wasabi

MENU samt vinmenu og vores Signature Caviar & Krug servering 2025 i vinkælderen.

Aften afsluttes med kaffe/sødt

CHEFS TABLE 5000


Torsdagen på Gastromé

Torsdage har du mulighed for en tilpasset menu med 3 snacks og 5 serveringer

Snacks

Kantareller – Søde skalotter – Crustade

Hummer – Airbread – Citron confit

Bøgehatte – Brændnælder – Aubergine

*

Det salte

Limfjords østers – Agurk – Wasabi

Ørred fra Vejle Ådal – Muslinger – Milde porre

Glacerede gule beder – Bukkehorn – Gedehjerte

Skovdue – Bagte jordskokker – Brombær

*

Det søde

Butternut græskar – Græskarkærner – Soya karamel

Torsdags menu 1100 

Vinmenu 800 

Alkoholfri drikkemenu 600




CHEFS TABLE

CHEFS TABLE

Signature