En drøm –
To forskelligheder
Bag Gastromé står to aarhusianske kokke, Søren Jakobsen og William Jørgensen.
Begge er udlærte kokke i henholdsvis 1998 og 1997 og mødtes under netop denne uddannelse i midt halvfemserne. Siden da har de begge været i branchen som kokke hvoraf de har arbejdet sammen på en del steder.
I de senere år opstod drømmen om sit eget og i 2005 åbnede de to første gang restaurant på landet lidt syd for Aarhus. Efter at have ejet restaurant på landet sammen i 11 år, besluttede de sig for at koble den landlige idyl på et mere moderne og intimt sted i byen. Drømmen var at flytte de landlige rammer, kvalitet og fordybelse ind til Arrhus hvor de begge var opvokset.
Resultatet blev Gastromé der åbnede i August 2014 og allerede i Februar 2015 blev belønnet med 1 michelinstjerne.
I 2017 startede de eget mini landbrug op blot 8 km fra restauranten. Drømmen er at blive blandt de bedste restauranter i verden som også producere og forsyner sig selv med rodfrugter, bær, frugt, urter, honning, blomster og meget andet. Alt bliver dyrket uden at sprøjte og jorden er kun naturligt gødet . `Vores drøm med `the garden´er at bringe sæsonen, naturen og den gode råvare ind i køkkenet og med kortest transport servere den for vores gæster.
Men drømmen er ikke slut…
Se vores menukort