En drøm – to forskelligheder

Bag om

Bag Gastromé står to aarhusianske kokke, Søren Jakobsen og William Jørgensen.

Begge er udlærte kokke i henholdsvis 1998 og 1997 og mødtes under netop denne uddannelse i midt halvfemserne. Siden da har de begge været i branchen som kokke, og de har arbejdet sammen på en del steder.

I de senere år opstod drømmen om deres eget, og i 2005 åbnede de to første gang restaurant på landet lidt syd for Aarhus. Efter i 11 år at have ejet restaurant sammen på landet, besluttede de sig for at koble den landlige idyl på et mere moderne og intimt sted i byen. Drømmen var at flytte den landlige ramme, kvalitet og fordybelse ind til Aarhus, hvor de begge var opvokset.

Resultatet blev Gastromé der åbnede i august 2014 og allerede i februar 2015 blev belønnet med 1 Michelin-stjerne.

I 2017 startede de eget mini landbrug op blot 8 km fra restauranten. Drømmen er at blive blandt de bedste restauranter i verden som også producerer og forsyner sig selv med rodfrugter, bær, frugt, urter, honning, blomster og meget andet. Alt bliver dyrket uden at sprøjte, og jorden er kun naturligt gødet.

Vores drøm med `the garden´er at bringe sæsonen, naturen og den gode råvare ind i køkkenet og med kortest mulige transport servere den for vores gæster.

Og drømmen slutter ikke her – kom og vær med på rejsen…

Gastromé

Gastromé er en intim restaurant beliggende i hjertet af Aarhus. Gastromé er placeret i en af Aarhus´ældste gader og netop Rosensgade i det gamle Latinerkvarter er nøje udvalgt. Netop her møder den gamle bydel den nye.

Filosofien bag Gastromé kommer fra William og Sørens personlige ønske om en restaurant hvor klassisk håndværk møder innovation, men aldrig går på kompromis med kvaliteten af den enkelte råvare. Der ligger en kærlighed til det klassiske køkken som vi er opvokset i, men samtidig har vi lyst og begær til at udforske og udfordre.

Hos Gastromé er helhedsoplevelsen i fokus. Vores hold arbejder tæt sammen om alt fra menuerne, vinene til interiør for at kunne leverer den bedst mulige oplevelse for vores gæster.