Om os

En drøm – to forskelligheder

Søren Jakobsen

General manager og ejer.

Bag om

Velkommen til vores Gastromé, en gastronomisk perle beliggende i Risskov i udkanten af Aarhus, hvor kokkene William Jørgensen og Søren Jakobsen har skabt et sted, hvor passion for madlavning møder det bedste fra naturens skatkammer kombineret med det bedste fra vinens verden. Gastromé er en Michelin-restaurant med et stærkt fokus på lokale Europæiske råvarer, bæredygtighed og unikke smagsoplevelser uden dogmer.

Søren Jakobsen og William Jørgensen startede deres samarbejde, da de mødtes på kokkeskolen i Silkeborg for mere end 20 år siden, og de har fulgtes ad lige siden. I 2014 blev Gastromé født i Rosensgade i Aarhus, og kun fem måneder senere fik restauranten sin Michelinstjerne, som siden er blevet genvundet alle årene.

WILLIAM JØRGENSEN​

Køkkenchef, CEO og ejer.

William Jørgensen og Søren Jakobsen er to af Danmarks mest anerkendte kokke, Hvor William Jørgensen som Køkkenchef leder køkkenet og Søren Jakobsen er restaurantens general Manager. De har en fælles mission om at skabe innovative oplevelser, der hylder det Europæiske og Skandinaviske terroir og årstidernes skiftende råvarer. Med deres mangeårige erfaring i gastronomiens verden og deres dybe forståelse for kulinarisk håndværk, har de opnået international anerkendelse og skabt en restaurant, der er blevet en destination for madelskere fra hele verden.

 

Hos Gastromé kan gæsterne forvente nyskabende retter kombineret med en behagelig og afslappet atmosfære. Menu og vine er skabt ud fra sæsonens bedste råvarer, og hver ret afspejler Gastromés filosofi der bygger på respekt for naturen og et ønske om at fremhæve de enkelte ingrediensers bedste egenskaber. Vores filosofi bygger på en ideologisk tankegang om at holdet kommer først. Du vil derfor altid møde et engageret ansigt hos os som har gjort Gastromé til en del af deres eget og gerne vil dele ud af det.

Velkommen til vores Gastromé

Søren & William

ALEXANDER NIELSEN ​

Sommelier, tjener og
hovedansvarlig for vinmenuer

Nanna Panduro

CVO 

Udviklingschef og ansvarlig for
Gastromés sociale ansvar samt Gastromé Business

Gastromé

Tegnet af Joanna Jensen Illustration 

Michelin

2014, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 & 2024

Gastromé

Vores åbne køkken lige foran Chefs Table.

Lounge

Gastromé

Nikolaj Bjørnholt

Kok og tidligere Facebook fænomen

Ankomst

Gastromé

Kaloyan Nikolov

Souschef og medansvar
i køkkenet og kreativ proces

Vinkælderen

Gastromé

Cille Thomsen

Tjenerelev og humørbombe

Marius Paschke

Tjener og husmusikant

Daniel Darby schmidt

Restaurantchef og sommelier

HEINZ

Æglægger ´The Garden`
*20.2 – 2023

Søren Jakobsen

Restaurantchef, ejer og
restaurant ansvarlig

Vores MENU og SIGNATURE bestræber sig på at føre dem igennem årstiden set med vores gastronomiske øjne.
Vi ønsker at tage dem på en rejse igennem havet, skoven og vores eget landbrug ´Gastromé The Garden´ som er vores kilde til inspiration. `The garden´belliggende blot 8 km fra restauranten, er vores drøm om at dyrke og levere direkte til os selv. Samtidig er `the garden´vores måde at tage et social ansvar. Igennem vores samarbejde med Kofoedsskole og Aarhus kommune aktivere vi her mennesker der har behov for et sted at gro.

Bliv inspireret i vores vinkælderen, eller lad en af vores sommeliere føre dem igennem en aften hos os. Vores vinmenu l er udelukkenede sammensat ud fra vores ønske om at lave det perfekte match imellem mad og vin. Vores vinmenu ll er sammensat efter ønsket om at skabe en oplevelse, hvor vinen overvejende er i fokus.

Velkommen til det nye genkendelige Gastromé

William & Søren

Bag om

Gastromé er resultatet af køkkenchef William Jørgensen og restaurantchef Søren Jakobsens drøm om at skabe en unik restaurant, hvor gæsten glemmer tid og sted, læner sig tilbage og nyder gastronomien samt livet omringet af mennesker med noget på hjerte.

Gastronomien på Gastromé er klassisk med dyb inspiration fra det nordiske køkken og franske traditioner tilført sæsonernes lokale råvarer fra bl.a. Gastromés eget mini-landbrug ’The Garden’.

Søren Jakobsen og William Jørgensen startede deres samarbejde, da de mødtes på kokkeskolen i Silkeborg for mere end 20 år siden, og de har fulgtes ad lige siden. I 2014 blev Gastromé født i Rosensgade i Aarhus, og kun fem måneder senere fik restauranten sin Michelinstjerne, som siden er blevet genvundet alle årene.

WILLIAM JØRGENSEN​

Køkkenchef, ejer og
gastronomisk ansvarlig for Gastromé

William Jørgensen er dirigenten i køkkenet, hvor menuerne udvikles med en usædvanlig grundighed, der kan smages og huskes.

Søren Jakobsen er sammen med det fagligt dygtige personale garant for, at gæstens oplevelse undervejs er behagelig, afslappet og lærerigt. Ikke for meget snak– ikke for lidt snak, men simpelthen bare nærværende og godt selskab.

Holdet på Gastromé er kernen, og det er sammensat af de bedste mennesker med de bedste kompetencer og en stærk passion for at give gæsterne den ypperligste oplevelse inden for gastronomi og værtskab.

Gastromé er også `The Garden´ – vores eget mini – landbrug. Her dyrker vi urter, rodfrugter, bær, æbler, honning og holder høns m.m., alt sammen produceret til brug i vores retter i restauranten.
`The Garden´ drives i tæt samarbejde med Kofoedskole og Aarhus Kommunes udsatte mennesker, som gennem arbejdet med dyrkning og pleje af havens afgrøder også selv gror og bliver stærkere.

Velkommen til Gastromé

Søren & William

Køkken

Gastromé

Vinkælder

Lounge