Nytårsaften 2019 på Gastromé – Michelin restaurant i Aarhus

Nytår 2019 hos Gastromé

Nytårsmenuen

Snack servering

Æble – kammusling – wasabi
Knoldselleri – røg
Østers – fennikel – lime
Fermenteret svampe – jordskokke
Kalix löjrom – kærnemælk – 50 års tabasco
Fermenteret hvide asparges – fermenteret honning – vinblade
Foie gras i lage – kyllingeskind – syltet brombær
Master stock – tomatskum
Skærising – tomat – honning med koriander kapers

Caviar smagning af 4 forskellige caviar

Baerii – White sturgeon – Oscietra – Beluga

Forret

Helleflynder – brøndkarse – vanilje

Mellemret

Grisebryst – brombær fra sommeren – østers

hovedret

Due – koriander – koriander kapers – kål

Mellemret

Blodappelsin – Fermenteret hvidløg – boghvede

Dessert

Kartoffel – birkesirup – lav – vanilje

Kaffe – petit fours

Nytårsmenu 2019
2650 per person inkl. vinmenu.

Start 18.00/18.30 – ca. 23.30
Efter nytårsmenuen på Gastromé er I velkomne til cocktails på Restaurant Atrium
Inkl i arrangementet er den første Atrium Signature cocktail samt fest med Dj-LiveAct´

Book bord til Nytårsmenuen ved at kontakte os per mail: restaurant@gastrome.dk