Menu & Signature

Velkommen til Gastromé og `The garden´

Vores MENU og SIGNATURE bestræber sig på at føre dig gennem årstiden set med vores gastronomiske øjne.
Vi ønsker at tage dig på en rejse gennem havet, skoven og vores eget landbrug ´Gastromé The Garden´, som er vores kilde til inspiration. `The Garden´, belliggende blot 8 km fra restauranten, er vores drøm om at dyrke og producere direkte til os selv. Samtidig er `The Garden´vores måde at tage et socialt ansvar. Gennem vores samarbejde med Kofoedsskole og Aarhus Kommune aktiverer vi her mennesker, der ligesom os selv og vores afgrøder, også har behov for et sted at gro.

På Gastromé har vi gennem årene opbygget en samling af vine, som vi er stolte af. De ligger nu klar til dig i vores vinkælder, hvor du kan på opdagelse og lade dig inspirere. Eller lad en af vores sommeliere forføre dig gennem aftenen. Vores Vinmenu l er sammensat ud fra vores ønske om at lave det perfekte match mellem mad og vin. Vores Vinmenu ll er for dig, som har et ønske om at få en helt særlig oplevelse, hvor vinen er i absolut fokus.

Velkommen til dit nye men velkendte Gastromé

William & Søren

Signature

‘Signature’ er Gastromés største menu.
Et helaftens arrangement med 18 serveringer.
Der estimeres til minimum 4 – 5 timer ved bordet.

‘Signature’ kan bestilles torsdag, fredag og lørdag,
med eller uden ledsagende vinmenu.

Fuld gas

Et aften arrangement bestående af 16 serveringer.
Der estimeres minimum 3,5 – 4,5 timer ved bordet.
 
‘Fuld Gas’ kan bestilles Onsdag, Torsdag og Fredag,
med eller uden ledsagende vinmenu.

Private Dining

Private dining ved plankebordet I vores vinkælder.
For minimum 6, og maximum 14 personer.
6 snacks – 6 serveringer – 6 vine.
Der estimeres minimum 3 – 4 timer ved bordet.
Private dining serveres alle dage.
Læs mere om ‘Private Dining’
Ved henvendelse til personalet vejleder vi om allergener

Vinmenu I

I denne vinmenu fokuserer hovedsageligt på at finde det bedste match, inden for vores bedste evne og overbevisning, helt uden foreskrevne regler.
Der vil være fokus på alsidigheden mellem harmoni, kontrast og supplering i forhold til maden, for en mere dynamisk og udforskende oplevelse.
Vi kommer omkring både klassisk- samt naturligt producerede vine, fra både velkendte og mindre kendte, men spændende og lovende vinområder og –bønder.

Vinmenu II

I denne vinmenu vil der i lige så høj grad blive lagt vægt på genkendelsens glæde, og vinen som et selvstændigt glas, som på sammenspillet mellem maden og vinen.
Vi bevæger os inden for mere velkendte vinområder og appellationer, og fra gårde og producenter, hvor navnet taler mere for sig selv.
Vi tager den klassiske tilgang, ved harmonisk og progressiv kombination mellem mad og vin.

Menu

Artiskok – Crustade – Trøffel
Hornfisk – Airbread – Dild
Tomat – Kål – Solsikke
Krabbe – Æble – Wasabi
Majs – Taco – Kornblomst
Vagtelæg – Crumpet – Æggeblomme

Helleflynder – Citron – Brøndkarse
Jomfruhummer – Trøffel – Karl Johan
Rødbede – Grød – Gedeost
Gris – Musling – Brombær
Vagtel – Knoldselleri – Marv

Nektarin – Blomme – Tykmælk
Cannelé – Dadler – Karamel
Burrerod – Pollen – Chokolade
Darjeeling – Yougurt – Yuzo
Choux Burrata – Figen
Chokolade – Mocca – Valnød

MENU 1600,- | MENU med vinmenu I 2700,- | MENU med vinmenu II 3700,-
Aperitif og kaffe er ikke inkluderet.