menu
Gastromé snack serveringer
*
Taskekrabbe – Puri – Citron confit
Bakskuld – Purløg – Crustade
Krogmodnet okse – Pastinak – Blomsterkarse
Jordskok – Myseost – Vinter æbler
Tun – Taco – Wasabi
Vagtelæg – Crumpet – Aarhus trøfler
Fridykket kammuslinger fra Frøya med daicon og tomat tashi
Vinmenu Et´eller To´
*
Grillet sandart med forkullet porre og gammelknas
Vinmenu Et´eller To´
*
Gule beder med bukkehorn og friskost
Vinmenu Et´eller To´
*
Oscietra caviar med kartoffel og æggeblomme
Vinmenu Et´eller To´
*
And fra Gothenborg med kirsebær og pistacie
Vinmenu Et´eller To´
*
Masterstock med flowersprouts og fermenteret hvidløg
Vinmenu Et´eller To´
*
Kvæde, hengemte solbær og tonkabønne
Pære fra ´The garden`- figenblade og boghvede
Choux med citron og marengs
Vinmenu Et´eller To´
Honning fra ´the garden´med vaffel og bipollen
Cannelé med whiskey og vanilje
Armeriddere med mocca og valnød
Kaffe / Cocktail