Events - special arrangementer.

Events

Gastromé vil på denne side løbende præsentere kommende events og begivenheder.

Vi inviterer til vinsmagninger, kokkeskoler og tilbyder nytårsmenuer med mere…

Står du selv med et ønske om at afholde et event er du velkommen til at sende os en forspørgsel, så indgår vi gerne som samarbejdspartner på projektet og løfter i mål.

Arrangementer 2024

Torsdag d. 18. April kl. 18.00

Vi går i køkkenet kun denne ene aften til et helt specielt event.
Sammen med vores venner fra Restaurant Moment og TRI.

12´serveringer, velkomst og vine inkluderet 3800 Dkk.

Snack med velkomst.

Gastromé – Pastinak – tatar – blomsterkarse

TRI – Kiks med røget æggeblomme, stenbidder og peberrod

MOMENT – Fjæsing og vinblade

Serveringer/

Gastromé – Kammusling fra Frøya med tomat dashi

TRI – Pocheret limfjordsøsters, kål, skærmdild og peberrod

MOMENT – Selleri, mascarpone, rosenpeber

Gastromé – Havtaske, pære og vanilje

TRI – Chawanmushi, svampe fra i sommers og røget dyrekølle

MOMENT – Østershatte, surdej og strandbede

Sødt/ 

Gastromé – Chokolade, kartoffel og rug.

TRI – Solbær fra sønderhå, grønne enebær og malt

MOMENT – Gulerod, havtorn og kvæde

 

***

 

Fredag d. 17 Maj kl. 18.30
En vild aften med Gastromé og Gourmensch i gastronomisk leg over åben ild.

995,- pr/person.
 
Gårdhaven indrettes til et vildt inferno med bål, gril, åbne ildsteder og ivrige gastronomiske profiler der har udfordret hinanden og skabt en helt ny oplevelse på madscenen.
Vi hylder fællesskabet ved langborde og sharefood med et gastronomisk tvist og en anelse mere ild og bål end normalt.
Hele aften er baren åben og der kan handles alt efter tørst og humør.
Der vil samtidig være åben køkken omkring bålet for dem der ønsker det.
Spis, drik, hyg og bliv inspireret på denne fantastiske aften i selskab med Gourmensch og Gastromé.
 
Der vil være mulighed for tilvalg af vin, cocktails mm til ud på natten for dem der ønsker at blive og fejre at nu er sommeren her…
 
MENU
/ Snacks:
Gourmensch/ Grillet østers med brændt fløde, agurk, yuzu, tangaske og urteolie.
Gastromé/ Østers – radisse – dashi
*
Gourmensch /Grillet andehjerte m. Teriyaki, svampe, palmekål, rødløg, panchetta & sesam
Gastromé / Grillet torsk – kål og miso
Gourmensch / Asiatisk inspireret Hummerbisque, tangpesto, grillet rejesouffle
Gastromé / Grillet havtaske – pære – vanilje
*
Gourmensch / Grillet oksefilet med asiatisk BBQ Grillet grønt, røget små kartofler og urter
Gastromé / Grillet vagtel – jordskok og morkel
*
Gourmensch /Kokos panna cotta med citrongræs Grillet ananas og ”arme bålridder”
Gastromé / Grillet ananas – rom – karamel

 

***

 

Torsdag d. 23. Maj.

Winemakers Dinner med Chateau de BeaucastelWinemakers dinner i særklasse når Beaucastel besøger Gastromé – Torsdag d. 23. Maj kl. 18.00

 Mød Maxime Simon fra Beaucastel og nyd vores retter special lavet til netop disse vine…
Vinene fra denne historiske ejendom er blandt verdens bedste. De rød Châteauneuf’er er altid blandt områdets bedste. De hvide Châteauneuf’er fra Beaucastel er helt i særklasse, her er man fuldstændig uden konkurrence. Vinen fra Domaines Perrin er ikke kun Château de Beaucastel. Familien producerer også vinene le Coudoulet de Beaucastel, La Vieille Ferme, og sidst men ikke mindst les Réserves Perrin. Vinene er alle af høj kvalitet og har hver især deres særpræg
 
MENU/
Vi starter med Champagne, Pol Roger Reserve Brut & snacks.
Stenbidderrogn, Puri, Creme.
Torskekæbe, Blomkål, Miso
Crumpet, Vagtelæg, Trøffel.
 
2020. Coudoulet de Beaucastel, Blanc.
Havtaske – Pære -Vanilje
 
2021 Ch. de Beaucastel, Blanc.
Jomfruhummer – Safran – Porre
 
2021. Famille Perrin Gigondas la Gille.
Rødbede – Ragout – Friskost
 
2020. Ch. de Beaucastel rouge, Châteauneuf du pape
Vagtel – Jordskokke – Morkel
 
Muscat Beaumes De Venice 1348
Æble – Tonka – Tykmælk.
 
Pris pr/person 1900,-

Send os din forspørgsel på restaurant@gastrome.dk

***

Fredag d. 14. Juni 2024
CHAMPAGNE FESTIVAL 

Festivallen starter kl. 17.00 – Sidste booking er muligt kl. 19.00

I arrangementet er der 5 dejlige serveringer og 3. gl champagne.

Mød vores leverandører som medbringer nogle af de bedste champagner de har.

Besøg de fem champagne stande, nyd live musikken og husets DJ der spiller op på samme tid som vi åbner champagnebaren med et udvalg af læke cocktails… 

Pris pr/person 995,- 

***

Malling Bjerge festival.

Fredag d. 28. Juni og Lørdag  d. 29 Juni.

Mød os på den helt nye kult festival i Malling i år. 
Billetter kan kun købes igennem Tickitmaster og information findes på  Facebook – Malling Bjerge festival

***

31. Juli til 3 August

Vises i skoven til årets SMUKFEST.

 

***

 

Bourgogne & Michelin.
Fredag d. 8. November kl. 18.30

Denne eksklusive aften kan du møde Winemaker René Lequin-Colin som i samarbejde med Cappa Vin og Gastromé har udformet en fantastisk oplevelse.

Aften starter med Champagne og snacks og efterfølgende middag specielt sammensat op til René Lequin-Colin´s fremragende Bourgogne vine.

 Vi skal smage Aligoté – Macon-Chardonnay Retour Aux Racines – Santenay ´Sous La Roche                                                                                                                                                                 Chassagne-Montrachet ´Clos Devant´- Santenay ´Les Charmes´ – Santenay 1ér Cru La Comme  –  Chassagne-Montrachet 1ér cru Les Verges.

Champagne, snacks, 8 vine og 8 serveringer
2900,-
Bookes via mail restaurant@gastrome.dk