menu
Gastromé snack serveringer
*
Hummer – Crustade – Søpindsvin
Krabbe – Puri – Citron confit
Okse – Pastinak – Blomsterkarse
Andeparafait – Mocca – Kirsebær
Torskekæbe – Kål – Miso
Vagtelæg – Crumpet – Trøffel
Østers med fermenteret asparges og bronzefennikel
Vinmenu Et´eller To´
*
Kammusling fra Frøya med tomat dashi
Vinmenu Et´eller To´
*
Havtaske med pære fra haven og vanilje
Vinmenu Et´eller To´
*
Oscietra caviar med kartoffel og æggeblomme
Vinmenu Et´eller To´
*
Kalvetunge med selleri og ramsløgkapers
Vinmenu Et´eller To´
*
Vagtel med jordskokker og morkel
Vinmenu Et´eller To´
*
Chokolade – Kartoffel – Rug
Choux – Citron – Marengs
Rødbede – Solbær – Lakrids
Vinmenu Et´eller To´
Honning fra ´The Garden´- Vaffel – Bipollen
Kanelbrød – Kardemomme – Sukker
Armeriddere – Kaffe – Valnød
Kaffe
MENU 1900
Vinmenu Et 1300
Alkoholfri drikkemenu 600
Vinmenu To. Eksklusive vine i fokus 2600
CHEFS TABLE
Oplev en aften ved chefs table lige foran vores køkken.
Vi har mulighed for to CHEFS TABLES pr aften.
*
Aften starter med Champagne og seks sæson snacks.
Efterfølgende MENU med inkluderet vinmenu.
Under middagen tages du med i vores vinkælder til en eksklusiv caviar smagning og et glas udvalgt champagne.
Aften afsluttes med kaffe/sødt