Om os

En drøm – to forskelligheder

Søren Jakobsen

Restaurantchef, ejer og
restaurant ansvarlig

Bag om

Gastromé er resultatet af køkkenchef William Jørgensen og restaurantchef Søren Jakobsens drøm om at skabe en unik restaurant, hvor gæsten glemmer tid og sted, læner sig tilbage og nyder gastronomien samt livet omringet af mennesker med noget på hjerte.

Gastronomien på Gastromé er klassisk med dyb inspiration fra det nordiske køkken og franske traditioner tilført sæsonernes lokale råvarer fra bl.a. Gastromés eget mini-landbrug ’The Garden’.

Søren Jakobsen og William Jørgensen startede deres samarbejde, da de mødtes på kokkeskolen i Silkeborg for mere end 20 år siden, og de har fulgtes ad lige siden. I 2014 blev Gastromé født i Rosensgade i Aarhus, og kun fem måneder senere fik restauranten sin Michelinstjerne, som siden er blevet genvundet alle årene.

WILLIAM JØRGENSEN​

Køkkenchef, ejer og
gastronomisk ansvarlig for Gastromé

William Jørgensen er dirigenten i køkkenet, hvor menuerne udvikles med en usædvanlig grundighed, der kan smages og huskes.

Søren Jakobsen er sammen med det fagligt dygtige personale garant for, at gæstens oplevelse undervejs er behagelig, afslappet og lærerigt. Ikke for meget snak– ikke for lidt snak, men simpelthen bare nærværende og godt selskab.

Holdet på Gastromé er kernen, og det er sammensat af de bedste mennesker med de bedste kompetencer og en stærk passion for at give gæsterne den ypperligste oplevelse inden for gastronomi og værtskab.

Gastromé er også `The Garden´ – vores eget mini – landbrug. Her dyrker vi urter, rodfrugter, bær, æbler, honning og holder høns m.m., alt sammen produceret til brug i vores retter i restauranten.
`The Garden´ drives i tæt samarbejde med Kofoedskole og Aarhus Kommunes udsatte mennesker, som gennem arbejdet med dyrkning og pleje af havens afgrøder også selv gror og bliver stærkere.

Velkommen til Gastromé

Søren & William

ALEXANDER NIELSEN ​

Sommelier, tjener og
hovedansvarlig for vinmenuer

Nanna Panduro

Tjener og ansvarlig for
Gastromés sociale ansvar og
samarbejde med Kofoedsskole og
Aarhus Kommune

Lucia Kozakovicova

Tjener og sektions ansvarlig

JAMES MCintosh

Souschef og medansvar for kreativ udvikling

Michelin

2022

Otto Lerche

Kok og medansvar i køkkenet

Vine

Gastromé

Hannah Jerg

Tjener

Nikolaj Bjørnholt

Kok og tidligere Facebook fænomen

Ankomst

Gastromé

Kaloyan Nikolov

Kok og medansvar
i køkkenet og kreativ proces

Vinkælderen

Gastromé

DANIEL LUNDBERG

Marius Paschke

Tjener og husmusikant

Daniel Darby schmidt

Tjener, souschef og sommelier

HEINZ

Æglægger ´The Garden`

Søren Jakobsen

Restaurantchef, ejer og
restaurant ansvarlig

Vores MENU og SIGNATURE bestræber sig på at føre dem igennem årstiden set med vores gastronomiske øjne.
Vi ønsker at tage dem på en rejse igennem havet, skoven og vores eget landbrug ´Gastromé The Garden´ som er vores kilde til inspiration. `The garden´belliggende blot 8 km fra restauranten, er vores drøm om at dyrke og levere direkte til os selv. Samtidig er `the garden´vores måde at tage et social ansvar. Igennem vores samarbejde med Kofoedsskole og Aarhus kommune aktivere vi her mennesker der har behov for et sted at gro.

Bliv inspireret i vores vinkælderen, eller lad en af vores sommeliere føre dem igennem en aften hos os. Vores vinmenu l er udelukkenede sammensat ud fra vores ønske om at lave det perfekte match imellem mad og vin. Vores vinmenu ll er sammensat efter ønsket om at skabe en oplevelse, hvor vinen overvejende er i fokus.

Velkommen til det nye genkendelige Gastromé

William & Søren

Bag om

Gastromé er resultatet af køkkenchef William Jørgensen og restaurantchef Søren Jakobsens drøm om at skabe en unik restaurant, hvor gæsten glemmer tid og sted, læner sig tilbage og nyder gastronomien samt livet omringet af mennesker med noget på hjerte.

Gastronomien på Gastromé er klassisk med dyb inspiration fra det nordiske køkken og franske traditioner tilført sæsonernes lokale råvarer fra bl.a. Gastromés eget mini-landbrug ’The Garden’.

Søren Jakobsen og William Jørgensen startede deres samarbejde, da de mødtes på kokkeskolen i Silkeborg for mere end 20 år siden, og de har fulgtes ad lige siden. I 2014 blev Gastromé født i Rosensgade i Aarhus, og kun fem måneder senere fik restauranten sin Michelinstjerne, som siden er blevet genvundet alle årene.

WILLIAM JØRGENSEN​

Køkkenchef, ejer og
gastronomisk ansvarlig for Gastromé

William Jørgensen er dirigenten i køkkenet, hvor menuerne udvikles med en usædvanlig grundighed, der kan smages og huskes.

Søren Jakobsen er sammen med det fagligt dygtige personale garant for, at gæstens oplevelse undervejs er behagelig, afslappet og lærerigt. Ikke for meget snak– ikke for lidt snak, men simpelthen bare nærværende og godt selskab.

Holdet på Gastromé er kernen, og det er sammensat af de bedste mennesker med de bedste kompetencer og en stærk passion for at give gæsterne den ypperligste oplevelse inden for gastronomi og værtskab.

Gastromé er også `The Garden´ – vores eget mini – landbrug. Her dyrker vi urter, rodfrugter, bær, æbler, honning og holder høns m.m., alt sammen produceret til brug i vores retter i restauranten.
`The Garden´ drives i tæt samarbejde med Kofoedskole og Aarhus Kommunes udsatte mennesker, som gennem arbejdet med dyrkning og pleje af havens afgrøder også selv gror og bliver stærkere.

Velkommen til Gastromé

Søren & William

Nikolaj Bjørnholt

Kok og Facebook fænomen

Otto Lerche

Kok og medansvar i køkkenet

Kaloyan Nikolov

Kok og medansvar
i køkkenet og kreativ proces

Hannah Jerg

Tjener