Om os

En drøm –

To forskelligheder

Bag Gastromé står to aarhusianske kokke, Søren Jakobsen og William Jørgensen.

Begge er udlærte kokke i henholdsvis 1998 og 1997 og mødtes under netop denne uddannelse i midt halvfemserne. Siden da har de begge været i branchen som kokke hvoraf de har arbejdet sammen på en del steder.

I de senere år opstod drømmen om sit eget og i 2005 åbnede de to første gang restaurant på landet lidt syd for Aarhus. Efter at have ejet restaurant på landet sammen i 11 år, besluttede de sig for at koble den landlige idyl på et mere moderne og intimt sted i byen. Drømmen var at flytte de landlige rammer, kvalitet og fordybelse ind til Arrhus hvor de begge var opvokset.

Resultatet blev Gastromé der åbnede i August 2014 og allerede i Februar 2015 blev belønnet med 1 michelinstjerne.

Men drømmen er ikke slut…

Se vores menukort

Gastromé

Gastromé.

Gastromé er en intim restaurant beliggende i hjertet af Aarhus. Gastromé er placeret i en af Aarhus´ældste gader og netop Rosensgade i det gamle Latinerkvarter er nøje udvalgt. Netop her møder den gamle bydel den nye.

Filosofien bag Gastromé kommer fra William og Sørens personlige ønske om en restaurant hvor klassisk håndværk møder innovation, men aldrig går på kompromis med kvaliteten af den enkelte råvare. Der ligger en kærlighed til det klassiske køkken som vi er opvokset i, men samtidig har vi lyst og begær til at udforske og udfordre.

Hos Gastromé er helhedsoplevelsen i fokus. Vores hold arbejder tæt sammen om alt fra menuerne, vinene til interiør for at kunne leverer den bedst mulige oplevelse for vores gæster.