Menukort

Signature

‘Signature’ er Gastromés største menu.
Et helaftens arrangement med 15 serveringer.
Der estimeres til minimum 4 – 5 timer ved bordet.
‘Signature’ kan bestilles torsdag, fredag og lørdag, med eller uden ledsagende vinmenu.

Læs mere om ‘Signature’

 

Fuld gas

Et aften arrangement bestående af 13 serveringer.
Der estimeres minimum 3,5 – 4,5 timer ved bordet.
‘Fuld Gas’ kan bestilles torsdag og fredag, med eller uden ledsagende vinmenu.
 

Læs mere om ‘Fuld gas’

 

Onsdage på Gastromé

‘Onsdage på Gastromé’ er vores hverdagsmenu, som består 6 snack serveringer samt 3 serveringer..
Der estimeres minimum 1,5 – 2 timer ved bordet.
‘Onsdage på Gastromé’ kan bestilles om onsdagen, med eller uden ledsagende vinmenu.
 

 

Private Dining

Private dining ved plankebordet I vores vinkælder.
For minimum 6, og maximum 14 personer.
6 snacks – 6 serveringer – 6 vine.
Der estimeres minimum 3 – 4 timer ved bordet.
Private dining serveres alle dage.
 
Læs mere om ‘Private Dining’

 

Ved henvendelse til personalet vejleder vi om allergener

 

 

Vinmatch

 

 

Vinmenu I

I denne vinmenu fokuserer hovedsageligt på at finde det bedste match, inden for vores bedste evne og overbevisning, helt uden foreskrevne regler.
Der vil være fokus på alsidigheden mellem harmoni, kontrast og supplering i forhold til maden, for en mere dynamisk og udforskende oplevelse.
Vi kommer omkring både klassisk- samt naturligt producerede vine, fra både velkendte og mindre kendte, men spændende og lovende vinområder og –bønder.

Vinmenu II

I denne vinmenu vil der i lige så høj grad blive lagt vægt på genkendelsens glæde, og vinen som et selvstændigt glas, som på sammenspillet mellem maden og vinen.
Vi bevæger os inden for mere velkendte vinområder og appellationer, og fra gårde og producenter, hvor navnet taler mere for sig selv.
Vi tager den klassiske tilgang, ved harmonisk og progressiv kombination mellem mad og vin.

Gastromé ‘The Garden’

Vi har vores egen have bestående af to tønder land, 8 km uden for byen
Her har vi egne bistader, krydderurter, rodfrugter, bær og æbler, og andre altid årstidbestemte og usprøjtede afgrøder

Signature

Minumum 4-5 timer

Krondyrtatar – Pastinak – Blomsterkarse

Airbread – Aubergine – Bagt hvidløg

Krustade – Bakskuld – Porre

Crumpet – Trøffel – Vagtelæg

Taskekrabbe – Champagne – Havtorn

Grønkål – Æble – Bladselleri

Kammusling – Fermenteret Agurk – Fingerlime

Helleflynder – Citron confit – Brøndkarse

Gule beder – Gedeost – Hjerte

Caviar – Balsamico – Løg

Jomfruhummer – Consume – Fermenteret ramsløg

Svinebryst – Brunkål – Foie Gras

Due – Solbær – Selleri

Kvæde – Kakao – Honning

Æble – Tonka – Tykmælk

1800,-

Med vinmenu I 3000,- | Med vinmenu II 4300,-

Vi anbefaler at ‘Signature’ bookes til senest kl 18:00

Hos Gastromé vil du opleve et gourmetpræget landkøkken med en smag af byens brosten. Her er det gastronomiske landkøkken fra Vilhelmsborgskoven blevet trukket ind til Aarhus C.

Fuld gas

Minumum 3,5 – 4,5 timer

Krondyrtatar – Pastinak – Blomsterkarse

Airbread – Aubergine – Bagt hvidløg

Krustade – Bakskuld – Porre

Crumpet – Trøffel – Vagtelæg

Taskekrabbe – Champagne – Havtorn

Grønkål – Æble – Bladselleri

Helleflynder – Citron confit – Brøndkarse

Gule beder – Gedeost – Hjerte

Jomfruhummer – Consume – Fermenteret ramsløg

Svinebryst – Brunkål – Foie Gras

Due – Solbær – Selleri

Kvæde – Kakao – Honning

Æble – Tonka – Tykmælk

1500,-

Med vin 2500,- | Med vinmenu II 3600,-

Onsdage på Gastromé

Minumum 1 – 2 timer

Krondyrtatar – Pastinak – Blomsterkarse

Airbread – Aubergine – Bagt hvidløg

Krustade – Bakskuld – Porre

Crumpet – Trøffel – Vagtelæg

Taskekrabbe – Champagne – Havtorn

Grønkål – Æble – Bladselleri

Helleflynder – Citron confit – Brøndkarse

Vagtel – Solbær – Selleri

Æble – Tonka – Tykmælk

 750,- 

Med vin 1250,-