Nytårsmenu

Nytårsmenu

Gastromé – Nytår

I år laver Gastromé eksklusivt 100 menuer ud af huset.
Menuen består af 3 udvalgte snacks + 4 retter for 598,-

Der vil desuden være mulighed for at tilkøbe vores signature caviar ret med pannacotta og
revet macadamiannød for 180,-

Vi sætter derudover 4 udvalgte vine til menuen.
Crement, vine eller champagne kan købes enkeltvis i de antal man måtte ønske.

Vinene

Crement 2014, fra Weingut Schmitges, Mosel. Tyskland.
En elegant Crement lavet på Riesling med en frisk feminine sødme fra det klassiske Mosel.
140,-

Nv Champagne fra Philippe Gonet. Champagne – Frankrig. En fyldig og samtidig
frisk champagne på både Chardonnay, Meniuer og Pinot noir.
198,-

Til tun retten anbefaler vi 2015 ´Te muna road`Sauvignon blanc fra Martinborough,
New Zealand.
140,-

Til jomfruhummer anbefaler vi 2015 Spätburgunder Blanc de noir fra jean Stodden i Ahr
Tyskland. En ret frisk, fyldig hvidvin der kan bære jomfruhummer og den volumiøse sauce.
170,-

Til Oksen anbefales 2013 DGM fra Chateau Maris, Minervois i Frankrig. Den legendariske
winemaker Robert Edens Dame good shit er en kraftig og samtidig fuld frugtig vin.
190,-

Til desserten anbefaler vi en speciel oplevelse J-M-K Shiraz VP fra Australien.
Barossa Valleys svar på forstærket portvin.
130,- ( 375 ml )

nytårsmenuen

Menuen 2017

MENU

Snacks:
– Tapioka kiks med karl johan.
– Røget kammusling med soya emulsion.
– Tatar af okse med sprød kartoffel.

Forret:
Seared tun – æbler i teksture og kulbrød.

Brød:
Menuen kommer med friskbagt brød og smør.

Mellemret:
Jomfruhummer – Blomkål og sauce mousseline.

Hovedret:
Krogmodnet oksemørbrad med beder – syltet svampe – kartoffelbrud og en kogt kalveglace

Dessert:
70% chokolade med “pære belle helene” og guld

Snacken er anrettet og helt klar til champagnen og menuen kommer så den med små midler
kan færdiggøres og anrettes.

Menu, vine mm skal forudbestilles senest d. 27/12 og afhentes
i restauranten d. 31/12 imellem kl. 12.00 og 14.00