Nytårsmenu

Nytårsmenu

Gastromé – Nytår

I år laver Gastromé eksklusivt 200 menuer ud af huset.
Menuen består af 4 retter for 600,-

Forret

Confiteret helleflynder med confiteret citron sprød jordskok og brøndkarse.

Mellemret

Torsk med sprød gaffel tang – Cremet hummerbisque og brunet smør.

hovedret

Poussin crepine på bryst og lår med morkler, sort kardemomme, pastinak og vilde bær.

Dessert

Gule beder og bukkehorn med chokolade og tonganød.

Til menuen følger to slags brød og tilbehør.

Kan tilberedes færdigt og anrettes hjemme med små midler.
Menuen skal hentes på restauranten inden kl. 14.00
Ekstra;
Caviar med pannacotta og paranødder  –  160,-
Nytårs bobler og vinmenu skræddersyes efter deres behov så lad os høre hvad der brug for og modtag et uforpligtende bud.